Toe aan een nieuwe website?

We geven je graag een keer gratis een brainstormsessie aan de telefoon waarbij we je in 5 stappen uitleggen hoe jij tot een website komt waarin je jouw onderscheidend vermogen toont en je website uniek maakt ten opzichte van je concurrenten! We gaan in ieder geval het volgende bespreken:
 

✔ Welke fouten 90% van de ondernemers maken op hun website (en jij dus niet!) Dit
     bespaart je een hoop tijd en geld

✔ Hoe je een keuze maakt uit de beschikbare software en tools

✔ Wat absoluut niet mag ontbreken op jouw website

✔ 3 manieren om bezoekers naar jouw website te krijgen

✔ Hoe je ervoor zorgt dat je website uitstraalt waar jouw bedrijf voor staat

Natuurlijk willen we dat jouw website een succes wordt. We hebben een handige checklist voor je gemaakt die je gelijk van ons ontvangt. Als je deze volgt en invult heb je jouw persoonlijke blauwdruk voor jouw website! 

Offerte aanvragen verdubbeld

“Blitzonline is het bedrijf om jouw website op een hoger niveau te krijgen. Remco is een persoon die goed aanvoelt wat jouw doelgroep is en wat jij moet doen om hun te bereiken om zo jouw klanten te binden aan jouw product of dienst. Goede communicatie en duidelijke afspraken, zeker een aanrader maar niet voor je concurrenten;)”

Maurice Kraakman

Wij zijn Gerdien en Remco, onze missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen met het bouwen en zelf onderhouden van hun website die aansluit bij hun persoonlijkheid en daardoor uniek is. 

In onze beleving is een website niet zomaar een online visitekaartje, maar een onmisbare schakel in jouw bedrijf. Je website moet jouw onderscheidend vermogen laten zien. De website moet aansluiten waar jij voor staat als ondernemer. Als je dit voor elkaar krijgt zul je zien dat je website automatisch klanten gaat aantrekken die je wilt.

Inmiddels hebben we honderden ondernemers geholpen met hun website. De kennis en ervaring die we hebben opgedaan delen we graag met jou in deze video’s. We hopen dat deze video’s bij zullen dragen aan jouw succes!

Gerdien en Remco

Jaar ervaring

Websites

Deelnemers

Start vandaag met jouw website!

 

Maak een telefonische afspraak en zet vandaag nog de stap naar je nieuwe website!

Ontvang de Wordpress video handleiding!

En bouw in 5 dagen jouw website!

You have Successfully Subscribed!