Ja, ik wil een gratis strategie gesprek!

Vul hieronder het formulier in om in en we nemen telefonisch contact met je op om onze ideeen met je te delen!

Vind je het belangrijk zelf de site te kunnen beheren?

Ben je bereid om tijd in je website te investeren?

Gaat je voorkeur uit naar samen bouwen of laten bouwen?

Offerte aanvragen verdubbeld

“Blitz is het bedrijf om jouw website op een hoger niveau te krijgen. Remco is een persoon die goed aanvoelt wat jouw doelgroep is en wat jij moet doen om hun te bereiken om zo jouw klanten te binden aan jouw product of dienst. Goede communicatie en duidelijke afspraken, zeker een aanrader maar niet voor je concurrenten;)”

Maurice Kraakman

Jeanne van Rijs

“Het eerste ontwerp van mijn nieuwe website was direct goed! Blitz begreep precies wat ik wilde en vertaalde dat binnen twee dagen op een mooie manier! Het plaatsen van de content nam meer tijd in beslag. Logisch want er moest veel fotomateriaal en tekst opgenomen moest worden. De technische en digitale hulp om de nieuwe website veilig te maken en te hosten was zeer vertrouwend ter zake, kundig en snel. Wanneer je een nieuwe website wilt laten maken, wil ik je Blitz graag aanbevelen. ”

Danielle Heskamp

Ik heb de samenwerking van BLITZ  als erg prettig ervaren. Ik had maar een paar woorden nodig om uit te leggen hoe de nieuwe site eruit moest komen te zien, en ze begrepen meteen wat ik bedoelde. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Al met al een aanrader!”

Zelfs op grotere afstand is Blitz  het bedrijf om mee samen te werken. Vanuit Maastricht kwam ik in contact met Remco en na een eerste telefonisch gesprek werd onze huidige website geoptimaliseerd en gebruiksvriendelijk gemaakt. Binnen korte tijd hadden wij dan ook weer een up to date website. Remco legt alles op een rustige en duidelijke manier uit en staat altijd voor je klaar om te helpen bij vragen. Ik heb de samenwerking dan ook als zeer prettig ervaren en zal Blitz Online graag bij anderen aanraden, hoe groot de afstand ook is!

Anke Reuvers

Ontvang de Wordpress video handleiding!

En bouw in 5 dagen jouw website!

You have Successfully Subscribed!