Laat de website bouwen die past bij jouw missie!

Wij bouwen jouw website en leren je deze beheren zonder technische kennis.

Laat de website bouwen die past bij jouw missie!

Wij bouwen jouw website en leren je deze beheren zonder technische kennis.

De optie voor ondernemers die willen focussen op waar ze goed in zijn

Misschien hik je al een tijdje tegen een nieuwe website aan. Of je oude voldoet eigenlijk al een tijd niet meer, maar je bent er nog niet aan toegekomen.

Waar moet je beginnen? Hoe zorg je ervoor dat bezoekers eenvoudig de juiste informatie vinden op je website en hoe zorg je ervoor dat de bezoekers overgaan tot actie? En hoe zorg ik ervoor dat het er ook nog eens allemaal aantrekkelijk uitziet!

Wij hebben een stap voor stap programma gemaakt waar we je doorheen leiden. Van het formuleren van je missie tot aan het zelf beheren van je website. Hoe zou je het vinden als je aan het eind van het programma een website hebt die precies weerspiegelt waar jij als ondernemer voor staat en deze ook nog eens eenvoudig kunt beheren? Niet zo’n standaard website maar 1 die past als een op maat gemaakte jas.

Offerte aanvragen verdubbeld

“Blitz is het bedrijf om jouw website op een hoger niveau te krijgen. Remco is een persoon die goed aanvoelt wat jouw doelgroep is en wat jij moet doen om hun te bereiken om zo jouw klanten te binden aan jouw product of dienst. Goede communicatie en duidelijke afspraken, zeker een aanrader maar niet voor je concurrenten;)”

Maurice Kraakman

Een meesterwerk om trots op te zijn

Stap 1: De voorbereiding

Na het aanmelden krijg je direct toegang tot een handig checkklist en vragenlijst om stap voor stap de missie van je website duidelijk op papier te krijgen. Ook vragen we je vast na te denken over kleuren en afbeeldingen. Wees niet bang hiervoor, we hebben bijvoorbeeld een handige kleurkaart zodat je kleuren kan kiezen die bij jouw missie aansluiten. Zo hebben we ook een handige database met foto’s die je mag gebruiken. We nemen vervolgens alles met je door en hebben aan het eind van het gesprek helder wat wij moeten gaan doen voor je!

 

 

Stap 2: Wij bouwen jouw meesterwerk

Het is tijd voor de spannendste en leukste stap! We gaan jouw missie omzetten in een design op maat. Na een paar dagen ontvang je van ons een concept website. We passen deze net zolang aan tot je hier 100% tevreden over bent, pas dan zijn wij dat namelijk ook! 

 

 

Stap 3: Je eigen website beheren en nazorg

Nu je website helemaal klaar is, wil je hem natuurlijk ook zelf kunnen beheren! Je mag hiervoor bij ons langskomen op kantoor, maar het kan ook via een skype training. Natuurlijk hebben we ook voor je een naslagwerk zodat je later op je gemak rustig na kunt lezen wat we besproken hebben. We hebben van iedere actie een “kijk mee over de schouder video” waarin we dingen voordoen gemaakt. Ten slotte wordt je lid van onze besloten Facebook groep waar je hulp kunt krijgen van ons en andere enthousiaste ondernemers. Ook als je een keertje wilt sparren over een idee, is dit hartstikke fijn!

 

 

Jaar ervaring

Gebouwde websites

Deelnemers

Jeanne van Rijs

“Het eerste ontwerp van mijn nieuwe website was direct goed! Blitz begreep precies wat ik wilde en vertaalde dat binnen twee dagen op een mooie manier! Het plaatsen van de content nam meer tijd in beslag. Logisch want er moest veel fotomateriaal en tekst opgenomen moest worden. De technische en digitale hulp om de nieuwe website veilig te maken en te hosten was zeer vertrouwend ter zake, kundig en snel. Wanneer je een nieuwe website wilt laten maken, wil ik je Blitz graag aanbevelen. ”

Danielle Heskamp

Ik heb de samenwerking van BLITZ  als erg prettig ervaren. Ik had maar een paar woorden nodig om uit te leggen hoe de nieuwe site eruit moest komen te zien, en ze begrepen meteen wat ik bedoelde. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Al met al een aanrader!”

Benieuwd hoe jouw website er straks uit ziet?

Natuurlijk is dit helemaal afhankelijk van je eigen situatie en wensen. Maar om je een indruk te geven hieronder een selectie van websites die we samen met de klant hebben gemaakt!

Wat mag je van een BLITZ website verwachten

Design

 

 Premium vormgeving, een design wat past bij jouw bedrijf

 Responsive design, je website past zich automatisch aan op een smartphone en een tablet

 Flexibel, je kunt gemakkelijk verschillende modules toevoegen aan je design

 Volledig in jouw huisstijl, de website sluit naadloos aan bij jouw huisstijl zodat alles 1 geheel is

 Hoge conversie, wij weten precies waar jouw website aan moet voldoen om onweerstaanbaar te zijn voor je klanten

Zelf website beheren met CMS (WordPress)

 

 Geen technische kennis, je kunt eenvoudig zelf de site beheren

 Training + naslag, we leren je precies hoe jezelf aanpassingen kunt maken

 Geoptimaliseerd voor Google, de website is opgebouwd volgens de laatste richtlijnen van Google

 Pagina’s toevoegen of aanpassen, dit doe je gewoon aan de voorkant van je website

Keuze uit onze templates, de fouten hebben wij al voor je gemaakt. Kies uit onze best converterende designs

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

 

 Automatische indexatie Google, je website wordt automatisch aangemeld bij alle zoekmachines

 Google analytics, koppel Google analytics voor de cijfertjes, meten is weten

 Geoptimaliseerd voor Google, de website is opgebouwd volgens de laatste richtlijnen van Google

 Zoekmachine vriendelijke url’s, automatisch de perfecte url voor de zoekmachine

 Automatisch sitemap, de “inhoudsopgave” waar Google dol op is wordt automatisch gegenereerd

Mogelijkheden

 

 Fotogalerij, presenteer je foto’s als een echte pro

 Video’s, laat youtube of vimeo video’s zien op je website of upload deze rechtstreeks in de site

 Frontend design, geen ingewikkelde code’s maar gewoon aan de voorkant werken

 Formulieren, voeg zoveel formulieren toe als je maar wilt

 Social media, integreer eenvoudig de social media die jij gebruikt

Gratis strategie sessie

 

Loop je met het idee om je website aan te pakken? Dan is wellicht een strategie sessie iets voor jou!

Tijdens een gratis strategie sessie van ongeveer 30 minuten nemen we telefonisch je hele website door en geven we je uiteraard advies en tips waar je op moet letten. Aan het eind van het gesprek heb je helder voor ogen welke kant je met de website op moet!

Niet iedereen komt in aanmerking voor een strategie gesprek aangezien onze tijd ook kostbaar is. We willen je vragen een paar korte vragen te beantwoorden zodat we kunnen bepalen of we je kunnen helpen.

Wat is de investering voor het laten bouwen?

Wij houden van transparantie en niet van verborgen kosten. We hanteren ook een niet goed geld terug garantie. Als je niet tevreden bent met het resultaat betaal je niks. Wij nemen het volledige risico!

De investering in geld bedraagt 799 euro excl. btw. Dit is een all in tarief. Hiervoor inventariseren we uiteraard in een gesprek eerst je wensen en natuurlijk passen we de website net zolang aan tot je hier tevreden over bent! Ook het naslagwerk, de videotraining en lidmaatschap van de Facebookgroep zijn inbegrepen.

Uiteraard zijn de kosten voor de volle 100% aftrekbaar als zakelijke kosten!

 

 

Zelfs op grotere afstand is Blitz  het bedrijf om mee samen te werken. Vanuit Maastricht kwam ik in contact met Remco en na een eerste telefonisch gesprek werd onze huidige website geoptimaliseerd en gebruiksvriendelijk gemaakt. Binnen korte tijd hadden wij dan ook weer een up to date website. Remco legt alles op een rustige en duidelijke manier uit en staat altijd voor je klaar om te helpen bij vragen. Ik heb de samenwerking dan ook als zeer prettig ervaren en zal Blitz Online graag bij anderen aanraden, hoe groot de afstand ook is!

Anke Reuvers

Wellicht heb je een aantal vragen?

Hieronder een selectie van vragen die we vaker ontvangen. Staat jouw vraag hier niet bij? Geen probleem, neem dan gerust even contact met ons op en we beantwoorden je vraag!

 

Hoe lang duurt het voor mijn website klaar is

Eind van de dag is je website klaar en kunnen we deze online voor je zetten. Wil je eerst zelf nog een keer rustig ernaar kijken, mag dat natuurlijk ook! We zetten de website voor je online wanneer jij dat wilt!

Kan ik zelf eenvoudig mijn website beheren?

Voor het beheren van de website heb je GEEN technische kennis nodig. We hebben de site zo opgebouwd dat je deze kunt beheren als een tekstdocument. We leren je exact hoe dit werkt. Kom je er toch niet uit? Geen probleem! We helpen je met een glimlach.

Hoe zit het met de hosting van de site?

Je mag de website hosten waar je wilt. Natuurlijk doen wij dit graag voor je. Zo heb je in geval van een probleem of een vraag 1 aanspreekpunt. Nog een voordeel is dat al onze websites automatisch 7 keer gebackupt worden per dag en maximaal beveiligd zijn.

Zijn er terugkerende kosten?

NEE! De website is een eenmalige aankoop, zonder terugkerende kosten. De enige kosten die je naast de website hebt zijn de hosting en je domeinnaam. Deze mag je beide onderbrengen waar je maar wilt!

Wat als ik nu later een extra pagina wil?

Geen probleem! Je kunt onbeperkt pagina’s toevoegen. Om het je makkelijk te maken hebben wij al verschillende templates voor je klaar staan waar je uit kunt kiezen. Advies hierin nodig? We helpen je graag!

Ontvang de Wordpress video handleiding!

En bouw in 5 dagen jouw website!

You have Successfully Subscribed!