DE BESTE OPTIE VOOR ONDERNEMERS

Een website op maat gemaakt voor je, waarin gelijk al onze marketing kennis zit verweven.

Wij bouwen al onze websites in WordPress, zodat je qua beheer niet afhankelijk bent van ons of van een andere websitebouwer. Niet voor niets is WordPress het meest gebruikte CMS systeem ter wereld. Het is zo gemaakt dat je zonder technische kennis je website kunt beheren, maar dit brengt ook gelijk een gevaar met zich mee.

REALISEER JE GOED….

 Een website beheren is nog iets anders natuurlijk dan een website maken. Webdesign is een vak apart en helemaal als je bijvoorbeeld social media wilt gaan integreren of een autoresponder (soort geautomatiseerd nieuwsbrieven systeem) aan je website wilt toevoegen. Tot voor kort was dit alleen maar beschikbaar voor hele grote bedrijven met enorme budgetten. Wij hebben een oplossing ontworpen waarbij al deze technieken voor jou beschikbaar zijn, zonder grote investering!

Herken je misschien 1 of meerdere punten hieronder?

  • Je wilt wat aan je website veranderen, maar weet niet precies hoe.
  • Je bent toe aan een nieuwe site, maar het kost je veel tijd om alles uit te zoeken.
  • Je wilt dat je website automatisch je doelgroep bepaalt, maar hebt geen flauw idee hoe je dit realiseert.
  • Social media heb je wel, maar je hebt er geen benul van hoe je dit op de automatische piloot voor je kunt laten werken in je website.
  • Je hebt sowieso geen expert bij de hand die jou op weg kan helpen.
  • Eigenlijk wil jij je gewoon focussen op waar je goed in bent
  • Je hebt geen duizenden euro’s beschikbaar om in je website of marketing te investeren

Dan ben je niet de enige en wij zijn er om je te helpen!

Dagelijks ontvangen wij telefoontjes en mails van andere ondernemers die tegen bovenstaande problemen aanlopen.

Maurice Kraakman

“Blitzonline is het bedrijf om jouw online marketing op een hoger niveau te krijgen. Remco is een persoon die goed aanvoelt wat jouw doelgroep is en wat jij moet doen om hun te bereiken om zo jouw klanten te binden aan jouw product of dienst. Goede communicatie en duidelijke afspraken, zeker een aanrader maar niet voor je concurrenten;)

Wat kan je met een BLITZ marketing website

De BLITZ marketing website hebben we speciaal voor ondernemers ontwikkelt die geen duizenden euro’s kwijt willen zijn aan hun website, maar wel een eigen design willen hebben en gebruik willen maken van de marketing en rapportage mogelijkheden waar tot nu toe alleen “de grote” bedrijven gebruik van kunnen maken.

Paginabeheer

Je kunt zelf (onbeperkt) nieuwe pagina’s toevoegen. Je kunt o.a. zelf headerafbeeldingen toevoegen en je kunt kiezen uit meerdere paginasjablonen.

Facebook retargetting

Plaats je Facebookpixel en show bezoekers een bericht op hun tijdlijn die aansluit bij de pagina’s die ze bezocht hebben. Hiermee kan je jouw conversie enorm verhogen.

Chatfunctie

Spreek een bezoeker aan op je website of je hem of haar kunt helpen. Zo creeer je direct interactie met je bezoeker en kan je deze helpen op het moment dat de behoefte er is.

SEO tornado

Je content wordt direct geoptimaliseerd voor de zoekmachine. Deze wordt  aangemeld bij de zoekmachine en links naar andere pagina’s worden automatisch gegereerd.

Mobiel en tablet vriendelijk

De meeste bezoekers komen tegenwoordig via een smartphone of tablet. De BLITZ marketing website past zich automatisch aan, zo heeft jouw bezoeker altijd de juiste beleving.

Advies en begeleiding

Je staat er nooit alleen voor! Onze experts adviseren en helpen jou met alle facetten van de website en marketing.  Zo kan jij je focussen op waar je goed in bent! (en wij ook!)

Jeanne van Rijs

“Het eerste ontwerp van mijn nieuwe website was direct goed! Blitzonline begreep precies wat ik wilde en vertaalde dat binnen twee dagen op een mooie manier! Het plaatsen van de content nam meer tijd in beslag. Logisch want er moest veel fotomateriaal en
tekst opgenomen moest worden. De technische en digitale hulp om de nieuwe website veilig te maken en te hosten was zeer vertrouwend ter zake, kundig en snel. Wanneer je een nieuwe website wilt laten maken, wil ik je Blitzonline graag aanbevelen. ”

Danielle Heskamp

Ik heb de samenwerking van BLITZ Online als erg prettig ervaren. Ik had maar een paar woorden nodig om uit te leggen hoe de nieuwe site eruit moest komen te zien, en ze begrepen meteen wat ik bedoelde. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Al met al een aanrader!”

Benieuwd hoe zo’n website eruit komt te zien?

Dat verschilt natuurlijk per ondernemer. De website wordt aangepast naar je eigen huisstijl, dus niet één website zal exact hetzelfde zijn. Samen bepalen we jouw ideale uitstraling.

Wellicht heb je een aantal vragen?

Hieronder een selectie van vragen die we vaker ontvangen. Staat jouw vraag hier niet bij? Geen probleem, neem dan gerust even contact met ons op en we beantwoorden je vraag!

 

Hoe lang duurt het voor mijn website klaar is

Wij werken snel! Het zal grotendeels afhangen hoe snel je reageert op onze vragen. Als alles vlot verloopt moet de website met een week klaar kunnen zijn.

Wanneer moet ik mijn website betalen?

We maken eerst een werkende demo site voor je. Deze kan je vervolgens testen. Als je blij bent met je ontwerp betaal je de website. Wil je toch nog dingetjes veranderd hebben of toch nog een nieuw ideetje gekregen? Geen probleem! Na de betaling passen we dit voor je aan en daarna kan de website live!

Kan ik zelf eenvoudig mijn website beheren?

Voor het beheren van de website heb je GEEN technische kennis nodig. We hebben de site zo opgebouwd dat je deze kunt beheren als een tekstdocument. We leren je exact hoe dit werkt. Kom je er toch niet uit? Geen probleem! We helpen je met een glimlach.

Hoe zit het met de hosting van de site?

Je mag de website hosten waar je wilt. Natuurlijk doen wij dit graag voor je. Zo heb je in geval van een probleem of een vraag 1 aanspreekpunt. Nog een voordeel is dat al onze websites automatisch 7 keer gebackupt worden per dag en maximaal beveiligd zijn.

Zijn er terugkerende kosten?

NEE! De website is een eenmalige aankoop, zonder terugkerende kosten. De enige kosten die je naast de website hebt zijn de hosting en je domeinnaam. Deze mag je beide onderbrengen waar je maar wilt!

Wat als ik nu later een extra pagina wil?

Geen probleem! Je kunt onbeperkt pagina’s toevoegen. Om het je makkelijk te maken hebben wij al verschillende templates voor je klaar staan waar je uit kunt kiezen. Advies hierin nodig? We helpen je graag!

Wat kost een BLITZ marketing website

 

Allereerst kost een BLITZ website geen geld, maar levert deze op! Voor het maken en opzetten hiervan rekenen we eenmalig € 299 excl. BTW. Geen verborgen kosten of addertjes onder het gras. Een duidelijk all inn tarief.

Jij betaalt alléén als je er blij mee bent. Achteraf dus. Je kunt daarna je eigen website super makkelijk beheren, wijzigen of uitbreiden met ons eenvoudige Content Management Systeem.

Chat met ons
Chat met ons
Vragen, twijfels, problemen? Wij zijn hier om u te helpen!
Connecting...
Op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar. Probeer het later nogmaals alstublieft.
Onze medewerkers zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u vragen? Schrijf ons!
:
:
Deze chatsessie is beëindigd
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad