ONZE PORTFOLIO

BLITZ Online website voor 123 Schuifpuien.nl

Voor Maurice van 123 schuifpuien hebben we een WordPress website mogen bouwen. 123 schuifpuien is de totaalleverancier op het gebied van schuifpuien.

BLITZ website voor camping de Loswal

Camping de Loswal wilde graag een website die zich automatisch aanpast aan het apparaat en waar de bezoeker zelf zijn campingplaats kan kiezen online.

BLITZ online website Oxalis Tuinontwerpen

Voor Jeanne een mooie website mogen maken, waarbij het belangrijk is om direct de juiste sfeer over te brengen. Jeanne is met Oxalis DE tuinontwerpster in en rondom Nijmegen.

BLITZ website voor Gezinshuis Meerzicht

Voor Gezinshuis meerzicht hebben we een website gemaakt, waarbij het direct duidelijk is waar het om gaat. Fijne samenwerking met leuke mensen!

BLITZ Online website voor DE Behanger

Met veel trots een website gemaakt voor Wim. Wie kan er zeggen dat hij of zij voor het Koninklijk huis werkt? Wim dus, geen behangklus gaat hij uit de weg!

BLITZ website voor ADZ sportstudio

Laura van ADZ was opzoek naar een nieuwe website tijdens het jubileumjaar van haar sportstudio. Super leuke samenwerking met onwijs veel energie!

BLITZ Online website voor Percesyl

Sylvia wilde graag een website die ze eenvoudig zelf kan onderhouden en die zich automatisch aanpast aan bijvoorbeeld de smartphone!

BLITZ website voor Divino in Amsterdam

Bella Italia in het hartje van de Jordaan. Voor de leukste wijnbar van Nederland een website mogen maken die de Italiaanse sfeer uitstraalt. Salute!

BELLA Beautysalon WordPress website

Voor Izabella van Bella Beautysalon een website mogen maken. Izabella is de trendsetter en voorvechter op het gebied van natuurlijke beautyproducten.

Blitzonline WordPress website voor Ernie

Voor Ernie een website gemaakt waarbij de focus ligt op het klantcontact. Ook voldoet de website weer aan alle veiligheids- en privacy voorschriften.

BLITZ Online website voor Bungee Amsterdam

Gerard wilde graag een website waar de bezoeker direct een jump kan inplannen en afrekenen. We hebben een WordPress website gemaakt met een Woocommerce shop erachter.

BLITZ Website voor administratiekantoor JH

Voor administratiekantoor JH een nieuwe website gemaakt die weer helemaal van deze tijd is en nog belangrijker weer aan alle voorschriften voldoet!

Blitzonline WordPress website voor CM Maastricht

Anke Reuvers kwam bij ons met het probleem dat de website het helemaal niet meer deed. Geen probleem natuurtijk en gelijk even opgefrist!

Blitzonline WordPress website voorYourinaurem

Super leuke webshop opdracht van de dames van Yourinaurem. Een nieuwe mode startup van 4 jonge onderneemsters uit Amsterdam.

Blitzonline WordPress website voor Paul Bode

Nieuwe site voor Paul Bode. Nadat we samen op dezelfde golflengte zaten over het design in een recordtempo de site gerealiseerd, Thanx Paul!

Blitzonline WordPress website voor EMS

Voor EMS heb ik een WordPress website mogen maken. EMS is een uitzendgroep en is gespecialiseerd in het uitzenden van bouwpersoneel.

Nieuwe WordPress website voor Mosch geluid

Voor Mosch geluid een nieuwe website gemaakt die zich automatisch aanpast aan alle apparaten. Dankjewel voor de fijne samenwerking!

Blitzonline WordPress website voor het van Osch museum

Voor Rien een website gemaakt voor zijn prive museum. Super leuke opdracht voor iemand met zoveel passie en die alles 200% doet. Is dat even een goede mach!

Chat met ons
Chat met ons
Vragen, twijfels, problemen? Wij zijn hier om u te helpen!
Connecting...
Op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar. Probeer het later nogmaals alstublieft.
Onze medewerkers zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u vragen? Schrijf ons!
:
:
Deze chatsessie is beƫindigd
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad